Algemene Voorwaarden - Zakelijke klanten

Hieronder lees je de algemene voorwaarden voor zakelijke klanten van Zeepziederij de Yssel. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je als klant aan hiermee akkoord te gaan. Zeepziederij de Yssel heeft het recht om de algemene voorwaarden ten allen tijde en zonder vooraankondiging aan te passen.

Bedrijfsgegevens

Zeepziederij de Yssel
Wilhelminalaan 16
7204 AC Zutphen

What’s App, SMS: 06-5718 4343
Email: hallo@ysselzeep.nl
Website:www.ysselzeep.nl

KvK  70724652
BTW NL002516572B37

IBAN:  NL86 ASNB 0267 1597 30

Bestellen en betalen

De prijzen van alle producten in onze webshop zijn inclusief 21% btw, maar exclusief eventuele verzendkosten. Zeepziederij de Yssel heeft het recht om prijzen ten alle tijde te wijzigen. 

Bij bestellingen buiten de EU is de klant verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten en de bijhorende kosten.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je via je email een bevestiging. Wanneer je na 24 uur nog geen bevestiging hebt gekregen, neem dan contact met ons op.

Mocht een bestelling vooraf betaald zijn, maar niet aangenomen worden, zoals beschreven, dan zal het betaalde bedrag teruggeboekt worden.  Mogelijke redenen waarom een bestelling niet aangenomen zou worden zijn o.a. klant is niet voorgeregistreerd, bestelling is voor particulieren geplaatst. 

Bij grotere bestellingen geldt een verwachte levertijd van 5-6 weken. Hiervoor wordt een voorschot van 50% gerekend, waarvoor een factuur zal worden opgestuurd. Na 5 weken zal een factuur voor de overige 50% opgestuurd worden. Na ontvangst van betaling zal de bestelling verzonden worden.

Mocht een factuur toch open blijven staan, dan worden de diensten van een incassobureau ingeschakeld.  De klant is dan verantwoordelijk voor de opgebouwde rente, berekend over de periode van verzuim, en alle bijhorende incassokosten.

Verzending

Bij voldoende voorraad wordt de bestelling  verstuurd binnen 1-2 werkdagen.  

Verzendkosten:

Zutphen en Warnsveld: gratis verzending

Nederland: gratis verzending vanaf €150, anders €6,95.

Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Luxembourg, Verenigd Koninkrijk, Spanje: gratis verzending vanaf €250 anders €20,50

Bosnië & Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Gibraltar, Griekenland, Italië, Vaticaanstad, Hongarije, IJsland, Ierland, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Malta, Moldavië, Montenegro, Noord Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovakije, Slovenië, Zwitzerland, Turkije, Oekraïne: gratis verzending vanaf €300 anders  €25,50

De rest van de wereld: neem contact op.

Wil je track & trace, geef dit dan aan tijdens het bestelproces.  Je ontvangt dan een verzoek voor de extra kosten.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging tijdens het verzendproces.  Mocht dit toch gebeuren, neem dan contact met ons op om een gepaste oplossing te vinden.  

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Alleen op afspraak kan je je bestelling ook ophalen in Zutphen.  Geef dit aan tijdens het bestelproces.

Aansprakelijkheid

Ysselzeep wordt met de hand gemaakt en gesneden.  Elke reep is anders van vorm, kleur en ook gewicht.  Het versgewicht van grote stukken zeep is bijna altijd boven de 100 g maar nooit minder dan 95 g.  Het versgewicht van kleine stukken is bijna altijd boven de 45 g maar nooit minder dan 42 g. 

Zeepziederij de Yssel is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik.

Alle zeepbakjes zijn met de hand gemaakt door keramisten in Nederland.  Elk bakje is anders van vorm, kleur, maat enz. en kan daardoor afwijken van de foto's op de website.

Retourneren

Ongebruikte producten in originele staat (incl. verpakking) kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst.  De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van de bestelling. Voordat je je bestellingen terugstuurt, graag een email sturen met de reden van retournering. Het bestelbedrag wordt teruggeboekt als we alle producten hebben ontvangen en gecontroleerd.

Foto's en teksten

De foto's en teksten op deze website mogen alleen met voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Ysselzeep, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop

De producten van Zeepziederij de Yssel mogen alleen in de originele verpakking worden doorverkocht. Mocht je als ondernemer geïnteresseerd zijn in wederverkoop, neem dan contact met ons op via hallo@ysselzeep.nl

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen, opmerkingen of een klacht? Neem gerust contact op met ons, we helpen je graag en denken graag met je mee.

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

Privacy verklaring

De persoonlijke en bedrijfsgegevens (NAW, telefoonnummer, emailadres, bankrekeningnummer) die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Zeepziederij de Yssel gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webwinkel platform van Shopify. We verstrekken je naam en adresgegevens aan Post NL, DHL of DPD voor het bezorgen van je bestelling.  Bij het uitblijven van het betalen van een openstaande factuur verstrekken we ook je naam en adresgegevens aan Karreman Gerechtsdeurwaarders & Juristen.  

We maken ook gebruik van de volgende diensten:

  • Mail Chimp als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.
  • Google Analytics om inzicht te krijgen in hoe we onze website kunnen verbeteren.

We verkopen je gegevens nooit aan en we delen je gegevens ook nooit met derden.  Je hebt altijd het recht om te vragen dat we je gegevens corrigeren of wissen uit ons systeem als onze zakelijke handelingen afgerond zijn.